GRATIS frakt over 1200 kr

Om oss i CityDogs

Hundens glede er vår inspirasjon

Omsorgsfulle funskjoner i stilrent design

Om oss

Citydogs vil tilby nøye utvalgte produkter som sikrer både eiere og hunders trygghet, komfort og funksjonalitet. Vårt mål er å tilby produkter som har omsorgsfulle funksjoner i et stilrent design. Produktene våre er grundig gjennomtenkte og nøye utviklet for å forbedre opplevelsen av å være hund og hundeeier.

Våre verdier

Funksjonalitet

Hos oss har funksjonalitet en sentral rolle i alt vi gjør. Vi legger vekt på funksjonaliteten i våre produkter gjennom ergonomisk utformede seler, nøye utvalgte materialer og gjennomtenkt design. Vårt mål er å berike hverdagen til både hunder og eiere ved å sikre at alle våre produkter ikke bare er stilige, men også praktiske og komfortable i bruk.

Omsorg

Vår plattform er mer enn bare en nettbutikk, den fungerer også som en kunnskapsrik informasjonskilde. Vi er stolte av å tilby en bredspektret blogg som samarbeider med dyktige hundetrenere. Sammen leverer vi lærerike og dyptgående blogginnlegg basert på forskning. Hos oss får du ikke bare kvalitetsprodukter, men også verdifull innsikt og råd fra eksperter for å hjelpe deg og din hund med å trives og vokse sammen.

Stil

I vår nettbutikk legger vi vekt på verdien av stil, og vi tilbyr et utvalg av stilrene produkter som er skapt med tanke på hundeiere med varierende preferanser. Vårt mål er å gi deg produkter som ikke bare er funksjonelle, men også estetisk tiltalende, slik at du kan nyte hundeutstyret ditt med glede og stolthet.

Vi digger dere - Hilsen gjengen bak CityDogs!

Kamilla, Flora og Iwa