Aktiviteter under båndtvang

Båndtvangen er rett rundt hjørne og alle hunder må være i bånd. Morroa er ikke over selv om hundene ikke kan løpe fri! Sjekk ut våre tips for andre aktiviteter du kan gjøre sammen med din bestevenn:
  • Tren innendørs triks: Bruk tiden innendørs til å lære hunden din nye triks som å rulle over, gi labb, eller til og med å lukke skuffer. Dette stimulerer hundens sinn og styrker båndet mellom dere.
  • Gå spor innendørs: Sett opp en sporlek innendørs ved å skjule godbiter eller leker rundt i huset og la hunden din bruke luktesansen til å finne dem. Dette er en flott måte å holde hunden din aktiv og engasjert.
  • Gå spor utendørs: Sett opp en sporlek ute i hagen eller i skogen ved å skjule godbiter eller leker og la hunden din bruke luktesansen til å finne dem. Dette er en flott måte å holde hunden din aktiv og engasjert.
  • Indoor agility: Sett opp en enkel hinderløype i stuen ved å bruke puter, stoler og andre møbler. Lær hunden din å hoppe over, krype under og løpe gjennom hindrene. Dette er en morsom og utfordrende aktivitet for både deg og hunden din.
  • Gå tur med andre hunder: Det er en veldig fin øvelse og gå turer i bånd med andre hunder. La hundene få gå uten å leke. Fin mulighet for å trene på kontakt med forstyrrelse
  • Mental stimulering: Bruk interaktive leker eller fôringsleker for å gi hunden din mental stimulering innendørs. Disse lekene utfordrer hunden til å tenke og løse problemer for å få tak i godbitene.
  • Gjemsel med leker: Gjem leker rundt i huset og la hunden din finne dem ved å følge luktesansen. Dette kan være en morsom og utfordrende aktivitet for hunden din som også bidrar til å stimulere sansene dens.
  • Langliner: Nå er tiden inne for å finne fram skikkelig gode godbiter og langlinen. Gi hunden din rom for å snuse og utforske verden gjennom nesten og en slakk line. Øv også på innkalling med tryggheten av et kobbel slik dere er klare for frislipp igjen når båndtvangen er over!

Sjekk ut vårt utvalg av godbiter og kobbel

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.